Alle diensten van DirectKlus

Als je een klusjesman zoekt, dan wil je natuurlijk zeker weten dat hij goed is en ervaring heeft met jouw type klus. Bij DirectKlus zijn we professioneel en ervaren. Er is bijna geen klus te bedenken die wij niet al eerder naar tevredenheid hebben uitgevoerd. Van complete nieuwe badkamers en keukens, tot algemene verbouwingen, timmerwerk, loodgieterswerk en schilderwerk, we hebben het allemaal al vaak gedaan.

Natuurlijk kan het zijn dat je iets wilt veranderen, renoveren of verbouwen dat net even anders is dan standaard. Dat vinden wij altijd leuk en interessant, dus schroom vooral niet om ons te contacten om te informeren of we je kunnen helpen.

> Verbouwing

 

> Allerhande klusjes

 

> Badkamer renovatie

 

> Schilderwerk

 

> Keuken renovatie

 

> Timmerwerk

> Toilet renovatie

 

> Loodgieterswerk

klusbedrijf rotterdam

Lees hoe anderen onze dienstverlening hebben ervaren…

‘Wat zijn wij blij dat we Direct Klus hebben ingeschakeld bij de verbouwing van ons nieuwe huis. We kregen de offerte snel nadat ze persoonlijk waren komen kijken. De communicatie verliep prettig en duidelijk en de mannen werkten snel en goed. Het tarief was aantrekkelijk en we hadden geen extra kosten achteraf. Wij gaan hier nog lang van genieteten!’ Annemieke & Johan

‘Onze vorige woning stond al een poos te koop. Kopers haakten af op de badkamer en het schilderwerk aan de buitenkant van de woning. De mannen hebben onze badkamer gerenoveerd, geschilderd en met wat kleine andere klussen onze woning echt een boost gegeven. We hebben er maar kort van kunnen genieten. Ons huis is kort daarna met winst verkocht!’ Aicha & Karim

Wie wij zijn?

DirectKlus is het betrouwbare en ervaren klusbedrijf dat je zoekt, als je een verbouwing, renovatie of klus op een goede en betaalbare manier uit handen wilt geven. Wij zijn helder over kosten, werkzaamheden, verwachtingen en mogelijkheden.  Het hart van ons werkgebied is de regio Rotterdam.  Wij werken op een passende Rotterdamse manier, hard, zonder gedoe en op een professionele manier.

Lees meer over ons