Over DirectKlus

DirecKlus is opgezet door enthousiaste en gedreven bouwprofessionals. Ons team bestaat uit timmermannen, loodgieters, elektriciens en stukadoors, zodat we voor elk project de juiste mensen kunnen inzetten. Onze prettige ‘niet praten, maar klussen’ mentaliteit, die past bij Rotterdam, zorgt voor goede projecten en fijn contact met onze klanten.

Verbouwen of renoveren zijn vaak grote en belangrijke beslissingen en dat beseffen wij maar al te goed. Behalve het resultaat en het budget, vraagt het traject zelf om een fijne en heldere communicatie. Voor ons staat het resultaat en de wens van de klant altijd op nummer 1.

Tijdens het uitvoeren van werkzaamheden zijn er altijd (soms onverwachte) ontwikkelingen. Misschien wil je toch een andere kleur op de muur of grotere tegels in de badkamer. Daar maken we nooit een probleem van. We overleggen goed en duidelijk en zorgen voor het beste resultaat. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er achteraf nooit onduidelijkheid ontstaat over kosten en budget. Als er dus al veranderingen zijn die niet binnen het besproken budget vallen, trekken wij direct aan de bel om te overleggen.

Met deze filosofie hebben we al veel mensen geholpen met hun grote of kleine klus. Mèt goed resultaat. En daarom kunnen wij vol trots zeggen dat DirectKlus de sleutel is tot elke geslaagde verbouwing.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem dan direct contact op. We helpen je graag.